Met de Trefa Continue Blenders machine is het mogelijk verschillende ingrediënten, op continu basis in-line, te blenden in een foam. Deze machine biedt veel voordelen.
Met de Trefa Continue Blenders machine is het mogelijk verschillende ingrediënten, op continu basis in-line, te blenden in een foam. Deze machine biedt veel voordelen.
Belangrijke eigenschappen
Om vloeibare producten (zoals smaak- en kleurstoffen) toe te voegen kunnen, de machines uitgerust worden met injectiepunten. Deze producten kunnen dan in de beluchtingskop, een dynamische menger of met statische mengers met elkaar worden gemengd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan chocolade met (opgeslagen) room.
Droge producten, zoals vruchten en/of stukjes noot, voegen iets extra’s toe aan uw al dan niet beluchte product. Met onze DIB (Dry Ingredient Blender) is het mogelijk om deze producten te mengen. In de speciaal ontworpen menger worden de ingrediënten behoedzaam in elkaar gemengd zonder het risico van productbeschadiging of verstoring van de schuimstructuur. Het resultaat is een zeer stabiel en homogeen eindproduct. Tijdens dit proces kan de menger worden gekoeld of indien gewenst verwarmd.
Toepassingen van dergelijke producten zijn marshmallows met droge vruchten of noten in getempereerde chocolade.